Klusvlinder-vakantie in Renesse

We zijn een beetje de tel kwijtgeraakt, maar we zijn al zo’n 7 keer met het Klusvlinder-team op vakantie gegaan. Dit jaar voor de zesde keer naar camping Duin en Strand in Renesse. Fijne van deze camping is dat het een gezellige (jongeren)camping is met alle voorzieningen zoals strand en disco, maar daarnaast ook kleinschalig met super goed toezicht. We waren dit jaar met 11 personen (en een paard) op Renesse. Het paard sliep op een weitje bij een paardenmanege verderop.

Vanwege minder goede weersvoorspellingen hadden we een grote tent meegenomen waar we gezamenlijk in konden koken, eten en slapen. Eigenlijk was dit een leuke verbetering ten opzichte van vorige jaren, toen we nog met losse tenten gingen kamperen. Gezellig kletsen voor het slapen gaan, een spelletje doen of naar de disco. 

Hoe dan ook, onze gezamenlijke vakanties zijn zo ontzettend leuk! Fijn om elkaar tijdens zo’n week (nog) beter te leren kennen en fijn om samen er even tussenuit te zijn en niet bezig te zijn met werk. Omdat beelden zoveel meer zeggen dan woorden, hebben we ook dit keer weer een leuk filmpje van deze vakantie gemaakt :-).© Klusvlinder 2008 - 2019